photo

ΥΛΙΚΑ

  • 250 γρ. τυρί ένταμ
  • 250 γρ. κασέρι
  • 1 φλιτζανάκι κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 1 φλιτζανάκι αλεύρι
  • 1 αυγό
  • ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
  • αλάτι
  • πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Παίρνουμε το ένταμ και το κασέρι και τα τρίβουμε από τη χονδρή μεριά του τρίφτη. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, ζυμώνουμε και πλάθουμε τη ζύμη μας σε μπαστουνάκια. Ακολούθως τοποθετούμε τις κασεροκροκέτες σε μέρος που έχουμε αλευρώσει καλά και αν κολλάει στα χέρια μας βάζουμε λίγο αλεύρι. Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και τις τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά.