λαμια-νοσοκ

Όχι πάντως στο νοσοκομείο Λαμίας… Όταν πρόσφατα το LamiaReport είχε κάνει λόγο για επερχόμενο λουκέτο στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου Λαμίας, δεν ίδρωσε το αυτί κανενός……….

Σχετική ανάρτηση 30 Ιουλίου 2015.

[ Το ότι το ΕΣΥ νοσεί και μάλιστα βαρύτατα είναι γνωστό.

Το ότι το νοσοκομείο Λαμίας είναι χωρίς διοίκηση από τον Ιανουάριο και τα προβλήματα συσσωρεύονται είναι επίσης γνωστό.

Υπάρχουν όμως θέματα που τρέχουν και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης και τα οποία, εάν υπάρξει πραγματικό ενδιαφέρον από τους υπεύθυνους, μπορούν να λυθούν.

Ένα από αυτά είναι η Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου Λαμίας.

Πάνω που είπαμε ότι επιτέλους έχουμε μια οργανωμένη παιδιατρική κλινική, με πολύ καλές υπηρεσίες, μαθαίνουμε ότι θα μείνει χωρίς γιατρούς και ότι έτσι όπως πάμε θα φτάσουμε στο λουκέτο.

«Το τελευταίο διάστημα ήρθε ως Δ/ντης της Παιδιατρικής Κλινικής ένας καταπληκτικός γιατρός από το Πανεπιστημιακό της Λάρισας, ο κ. Αλεξόπουλος Εμμανουήλ, ο οποίος πάρα τις ελλείψεις και τις δυσκολίες κατάφερε και έφτιαξε μαι πολύ καλή κλινική. Δυστυχώς δεν είχε βοήθεια από πουθενά. Η κλινική έμεινε χωρίς γιατρούς και τώρα μαθαίνουμε ότι φεύγει και ο ίδιος για το Βόλο. Εαν συμβεί αυτό η κλινική τελείωσε….Θα γυρίσουμε στην εποχή που για ψύλλου πήδημα οι γονείς έτρεχαν τα παιδιά στη Λάρισα ή στην Αθήνα….Είναι κρίμα όταν κάτι χτίζεται με κόπο και θυσίες να χάνεται έτσι ..», έλεγε στο LamiaReport στέλεχος του νοσοκομείου που γνωρίζει τα πράγματα εκ των έσω.

Θα ενδιαφερθεί κανείς;]

Τώρα ήρθε η ώρα να μάθουμε, πως αν το παιδί μας είναι “άτυχο” και αρρωστήσει συγκεκριμένες ημερομηνίες, θα πρέπει να τρέχουμε στην Άμφισσα ή στην Λάρισα.

Ντροπή και κατάντια….

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Λαμίας:

«Ενημερώνουμε ότι, λόγω μη ανταπόκρισης του Υπουργείου Υγείας σε αίτημά μας για έγκριση πρόσληψης  Επικουρικού Ιατρού Παιδιάτρου και παρά τις ενέργειες της Διοίκησης της 5ης Υ.ΠΕ., καθώς και της Διοίκησης του ΓΝ Λαμίας για ανεύρεση Παιδιάτρου, δεν κατέστη δυνατόν να ενισχυθεί η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Λαμίας με ιατρούς.
Ως εκ τούτου και συνεπεία του γεγονότος ότι οι Ιατροί της Κλινικής εξάντλησαν τον αριθμό εφημεριών που καλούνται να πραγματοποιήσουν εκ του νόμου, η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Λαμίας δεν θα εφημερεύσει τις ημέρες 20, 23 και 26 Οκτωβρίου, παρά θα λειτουργεί μόνον σε πρωινό ωράριο. Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες τις ώρες εφημερίας μπορούν να απευθύνονται στα κάτωθι νοσοκομεία της 5ης Υ.Πε. που διαθέτουν εφημερεύοντες ιατρούς ειδικότητας Παιδιατρικής, ως εξής:

Τρίτη 20 Οκτωβρίου στο Π.Γ.Ν. Λάρισας

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στο Π.Γ.Ν. Λάρισας

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στο Π.Γ.Ν. Λάρισας & στο Γ.Ν. Άμφισσας

                                                   
 Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ α.α.
 Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Ι.Υ.

Δρ. Γεώργιος Ε. Παπανάγνου

http://www.lamiareport.gr/index.php/topika/item/24717-lamia-an-arrostisei-to-paidi-sas-boreite-na-to-pate-larisa-i-amfissa

Advertisements