Και όμως, αυτά συμβαίνουν στα σχολεία…

Γιατί, πάντα ο στόχος είναι οι νέοι.

Nomalization or social normalization, is the process through which ideas and behaviors that may fall outside of social norms come to be regarded as «normal». (Wikipedia: Normalization (sociology))

Δηλαδή:

Ομαλοποίηση («Κανονικοποίηση»), ή κοινωνική ομαλοποίηση, είναι η διαδικασία μέσω της οποίας ιδέες και συμπεριφορές που μπορεί να είναι εκτός των κοινώς αποδεκτών κοινωνικών κανόνων, καταλήγουν να θεωρούνται ως «κανονικές».

Με άλλα λόγια, η «εκπαίδευση» της κοινωνίας να θεωρεί κανονικά (normal) αυτά που μέχρι χτες θεωρούσε μη κανονικά, μη αποδεκτά, περιθωριακά ή επιλήψιμα (ηθικά ή κοινωνικά).

Και ενώ στην «καθυστερημένη» Ελλαδίτσα μας, προσπαθούν να μας κάνουν να θεωρούμε «νορμάλ» την αλλαγή φύλου (επίτευγμα που άλλες χώρες έχουν ήδη «κατορθώσει»), στην «προχωρημένη» Δύση προσπαθούν πλέον (δειλά-δειλά, είναι η αλήθεια) να «ομαλοποιήσουν» την παιδοφιλία (σε όλες τις μορφές και παραλλαγές της)… Άντε και στα δικά μας!

Το γεγονός ότι η διεξαγωγή του εν λόγω «διαγωνισμού» τελικά ανεκλήθη, δεν αλλάζει σε τίποτα την κατάσταση, αφού οι δομές και οι άνθρωποι που προωθούν αυτά τις «δράσεις» όχι μόνο εξακολουθούν να υπάρχουν και να δημιουργούν άλλες, σχετικές «δράσεις», αλλά κυρίως γιατί κινούνται από ιδεολογικό κίνητρο και πολλές φορές οφείλουν σε αυτή την ενασχόλησή τους, τον βιοπορισμό τους.

Αλλά ας δούμε το άρθρο:

Από press-gr.com

H υφυπουργός Παιδείας κ. Σοφία Ζαχαράκη

Το υπουργείο Παιδείας με εγκύκλιο που απέστειλε στα Γυμνάσια και Λύκεια στις 18 Οκτωβρίου κάνει γνωστό στους Διευθυντές και εκπαιδευτικούς ότι, μετά από σχετική εισήγηση του ΙΕΠ εγκρίνει τον Πανελλήνιο Μαθητικού Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής με τίτλο «Ουπς! Αλλάζω φύλο για μια μέρα», της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ

Μια εβδομάδα μετά, σήμερα δηλαδή (σ.σ. 16/10), με εγκύκλιο την οποία υπογράφει η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη ανακαλείται (σ.σ. χωρίς να εξηγεί τους λόγους της ανάκλησης) ο «Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων (Γ.Γ.Ο.Π.Ι.Φ.) για μαθητές/μαθήτριες Δ.Ε. – σχ. έτος 2019-2020»

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ

Η διεξαγωγή του εν λόγω Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Δημιουργικής Γραφής με τίτλο «Ουπς! Αλλάζω φύλο για μια μέρα», απευθύνονταν σε μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων και Λυκείων σε σχολεία όλης της χώρας για το σχολικό έτος 2019 – 2020.

https://www.esos.gr/arthra/64752/ypoyrgeiodiagonismos-sta-sholeia-oyps-allazo-fylo-gia-mia-mera?fbclid=IwAR1O9CKvwSptp1yUq8h4suxZJcDt2Bo8Y01Ffem_c6Rnm6kMNRDe-htW3Ns